covid-19 info

SAFE TO VISIT

Denne Campingplads følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og Camping Outdoor Danmarks COVID 19-vejledning. Det giver vores gæster sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger.

SIKKER AFSTAND Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem vores gæster.

KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRD Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi har sørget for, at de har let adgang at vaske og afspritte hænder.

GRUNDIG RENGØRING, VASK OG DESINFEKTION Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.

SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAU Vores medarbejdere har kendskab til myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og har fokus på hygiejne.

STYR PÅ ARBEJDSGANGE Vi har gennemgået vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører. Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller er bekræftet – COVID19-smitte blandt gæster eller personale.

 

Askehøj Camping

Velkommen til en familievenlig campingplads placeret  midt i det naturskønne område ved Linå Vesterskov og er omkranset af Silkeborgsøerne.

Kontakt os

  • Telefon: +45 86 84 12 82
  • Mobil: +45 24 98 07 22
  • Mail: info@askehoj.dk
  • Askhøjvej 18, Gl. Laven
    DK-8600 Silkeborg

Vi er sociale

På vores Facebook side kan du følge med i alle vores aktiviteter samt gode tilbud og konkurrencer, som vi fører ind i mellem. Tjek det ud lige her:


Designet af Plico A/S All rights Reserved.