Vores hyggelige campingplads

Om Askehøj

Hej og Velkommen til

Om Askehøj Camping


Pladsen er det ideelle udgangspunkt for en rigtig familieferie. I kan bo i egen campingvogn, og i én af vore populære feriehytter eller udlejningsvogne.

På pladsen er der sommeren igennem et spændende aktivitetsprogram både for store og små. Fodboldturneringer, kondibingo og “Pool By Night” for blot at nævne et par punkter.

Askehøj Camping byder på et rigtig spændende Mini Vandland med 21 meter lang rutchebane og vandpjask for alle. Der er også et adskilt børnebassin til de mindste. Entreen er naturligvis gratis. For børnene er der ikke mindre end 2 hoppepuder på den store legeplads, hvor der altid er leg og glæde. For de helt små under seks år er der en separat legegrund.

På pladsen er der også mulighed for et slag minigolf, boldbaner, bordtennis, petanque og en indendørs aktivitetshal, hvis vejret skulle drille. Pladsen har 2 servicebygninger med familiebaderum og toiletfaciliteter. I begge servicebygninger er gratis varmt vand i både bad, familierum og køkken en selvfølge! På hele pladsen er der trådløst internet – OneSpot.

Mission

År for år vil vi udvikle vores spændende aktiviteter på pladsen, så der fortsat vil være nyheder for fastliggerene. 

Vision

Askehøj Camping skal udvikle sig til et af de bedste på landsplan og ligge i toppen ift troværdighed og bedste kvalitet for pengene. 

Mål

Vi ønsker at vores plads skal indbyde til en hyggelig og afslappende campingferie, hvor der ikke mangler noget og du føler dig godt tilpas.

Værdier

Kvalitet, faste priser, hyggelige stunder og høj service. Vi vil skabe rammerne for en tryg og rolig campingferie, hvor du ikke oplever uforudsete udgifter.

Følg med i aktiviteterne på FB

Vi laver ofte nye og spændende aktiviteter og arrangementer hos Askehøj Camping. Følg med på Facebook og få et indblik i vores hverdag på pladsen. Her finder du også gode tilbud og kampagner på din næste campingferie.

Askehøj Camping

Velkommen til en familievenlig campingplads placeret  midt i det naturskønne område ved Linå Vesterskov og er omkranset af Silkeborgsøerne.

Kontakt os

  • Telefon: +45 86 84 12 82
  • Mobil: +45 24 98 07 22
  • Mail: info@askehoj.dk
  • Askhøjvej 18, Gl. Laven
    DK-8600 Silkeborg

Vi er sociale

På vores Facebook side kan du følge med i alle vores aktiviteter samt gode tilbud og konkurrencer, som vi fører ind i mellem. Tjek det ud lige her:


Designet af Plico A/S All rights Reserved.