Der er massere at se i lokalområdet

Kom ud i området

Seværdigheder og aktiviteter i området

Der er rigtig meget I kan opleve, mens I bor på Askehøj Camping. Pladsen er omkranset af skov med rige muligheder for traveture – og der er kun ca 1 km til Julsø, som kan opleves med Himmelbjerget som baggrund på den modsatte bred.

Silkeborg og Hjejlen

Til Silkeborg centrum er der kun 10 km fra Askehøj Camping. Her er der mulighed for shopping eller et besøg på én af byens hyggelige restauranter. Hjuldamperen Hjejlen afgår fra Havnen i Silkeborg. Det er absolut en oplevelse værd at tage en tur på Søerne med den gamle kulfyrede hjuldamper. Sejlplan og priser kan ses her.

Himmelbjerget

I kan sejle med Hjejlen til Himmelbjerget, eller vælge at køre der op i bil. Hvis i har konditionen i orden kan man også cykle – der er 147 m op til tårnets top !

Aqua Ferskvands Akvarium

Besøg Nordeuropas største ferskvandsakvarium med masser oplevelser for børn og voksne. Akvariet ligger i Silkeborg kun 13 km fra Askehøj Camping – se mere her.

Labyrinthia

Er I gode til at orientere jer? Ellers skal I nok ikke besøge Labyrinthia, som er Europas største 3D-labyring. Prøv om I kan finde gennem de mange snørklede gange! Virkelig et besøg værd – men afsæt et par timer. Se mere her.

Hvis I er friske på en køretur på en lille time kan I nå nogle af de store forlystelser i Midtjylland.

LEGOLAND og Givskud ZOO.

Der er kun 80 km til Billund, en passende strækning for en heldagstur til en af disse kæmpeattraktioner. I kan læse mere omkring åbningstider og billetpriser på legoland.dk og Givskudzoo.dk

Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland Køb billetter med rabat hos os! Hvis I er klar til fart, leg og sjov for hele familien, så oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Glæd jer også til to superseje nyheder. Djurs Sommerland finder I her

Du kan også blive hængende

Der er massere på pladsen!

På pladsen er der også mulighed for et slag minigolf, boldbaner, bordtennis, petanque og en indendørs aktivitetshal, hvis vejret skulle drille. Pladsen har 2 servicebygninger med familiebaderum og toiletfaciliteter.

I begge servicebygninger er gratis varmt vand i både bad, familierum og køkken en selvfølge! På hele pladsen er der trådløst internet – OneSpot.

Pladsen er det ideelle udgangspunkt for en rigtig familieferie. I kan bo i egen campingvogn, og i én af vore populære feriehytter eller udlejningsvogne. Børnene kan brande alt deres energi af i poolen, på hoppepuden eller via en af vores mange aktiviteter i løbet af sæsonen.

Askehøj Camping

Velkommen til en familievenlig campingplads placeret  midt i det naturskønne område ved Linå Vesterskov og er omkranset af Silkeborgsøerne.

Kontakt os

  • Telefon: +45 86 84 12 82
  • Mobil: +45 24 98 07 22
  • Mail: info@askehoj.dk
  • Askhøjvej 18, Gl. Laven
    DK-8600 Silkeborg

Vi er sociale

På vores Facebook side kan du følge med i alle vores aktiviteter samt gode tilbud og konkurrencer, som vi fører ind i mellem. Tjek det ud lige her:


Designet af Plico A/S All rights Reserved.