VORES HYGGELIGE CAMPINGPLADS

Om Askehøj

HEJ OG VELKOMMEN TIL

Om Askehøj Camping

Pladsen er det ideelle udgangspunkt for en rigtig familieferie. I kan bo i egen campingvogn, og i én af vores populære feriehytter eller udlejningsvogne.

På pladsen er der sommeren igennem et spændende aktivitetsprogram både for store og små. Fodboldturneringer, kondibingo og “Pool By Night” for blot at nævne et par punkter.

Askehøj Camping byder på et rigtig spændende Mini Vandland med 21 meter lang rutchebane og vandpjask for alle. Der er også et adskilt børnebassin til de mindste. Entreen er naturligvis gratis. For børnene er der ikke mindre end 2 hoppepuder på den store legeplads, hvor der altid er leg og glæde. For de helt små under seks år er der en separat legegrund.

På pladsen er der også mulighed for et slag minigolf, boldbaner, bordtennis, petanque og en indendørs aktivitetshal, hvis vejret skulle drille. Pladsen har 2 servicebygninger med familiebaderum og toiletfaciliteter. I begge servicebygninger er gratis varmt vand i både bad, familierum og køkken en selvfølge! På hele pladsen er der trådløst internet – OneSpot.​

facebook-app-symbol

Følg med i aktiviteterne på FB

Vi laver ofte nye og spændende aktiviteter og arrangementer hos Askehøj Camping. Følg med på Facebook og få et indblik i vores hverdag på pladsen. Her finder du også gode tilbud og kampagner på din næste campingferie.​

Hvem er vi?

Askehøj Camping

CVR: 35587179

Booking

Her ligger vi

Askhøjvej 18, 

8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 86 841 282

Mobil: +45 24 98 07 22

Mail: info@askehoj.dk

Vi er sociale

Følg med i vores aktiviteter