ØNSKER DU EN HYTTE ELLER CAMPINGVOGN?

Udlejning hos Askehøj

Lej en af de 3 Luksushytter

​Hvis I ikke selv har telt eller campingvogn – eller blot er til det lidt mere lukseriøse, så kan vi tilbyde jer at leje hytte eller campingvogn med fortelt. Vi har 3 nye luksushytter, som har alt, hvad familien skal bruge på en campingtur også endda lidt ekstra, så oplevelsen bliver helt i top og føles dejlig bekvem.

Luksushytterne indeholder en dejlig lys hems med højt til loftet. Værelse med køjesenge og garderobeskab, soveværelse med dobbeltseng og skab. Alle værelser er udstyret med luksusmadrasser. Toilettet er med håndvask og brusebad. Køkkenet er rigt udstyret med bl.a. opvaskemaskine, komfur/ovn og køle/fryseskab. Stuen er indrettet med magelige møbler, CD/radio afspiller og fladskærms-tv. Her kan du nyde aftensolen på den tilknyttede terrasse og dele hyggelige øjeblikket med familien. Der er mulighed for at medbringe eget mad og tilberede det i hyttens store og veludstyret køkken. 

9 almindelige hytter

​Skal oplevelsen være på et andet budget, men I ønsker stadig at få en hytte til hele familien, så er en af vores standard hytter en mulighed for jer.

I en standard hytte får I også hems, køjesenge og dobbeltseng i stuen. Køkken har alt, der skal bruges samt et toilet med håndvask. Og selvfølgelig en skøn overdækket terrasse.

Der er også mulighed for at sidde indenfor i hytten samlet om spisebordet og lade op til en ny dag fuld af oplevelser i det skønne område ved Silkeborgsøerne og skovene med gode faciliteter for både børn og voksne.

Når I vælger at leje hytter hos Askehøj Camping skal I selv medbringe sengelinned. Hytterne er beregnet til 6 personer i alt, hvor 4 er voksne. 

Du kan også leje Havehytten

​Skal oplevelsen være på et andet budget, men I ønsker stadig at få en hytte til hele familien, kan I også leje Havehytten. Vores charmerende Havehytte har en lidt anderledes indretning end de andre hytter. Med sin anderledes indretning, fantastiske placering og ikke mindst egen lukket have, er den meget alternativ.

Der er også mulighed for at sidde indenfor i hytten samlet om spisebordet og lade op til en ny dag fuld af oplevelser i det skønne område ved Silkeborgsøerne og skovene med gode faciliteter for både børn og voksne.

Når I vælger at leje hytter hos Askehøj Camping skal I selv medbringe sengelinned. Hytterne er beregnet til 6 personer i alt, hvor 4 er voksne. 

Lej en campingvogn

​I kan også leje en af vore campingvogne opstillet med nyrere fortelt og fast bund. Hvilket gør det behageligt at sove i telt i flere nætter. Forteltet giver jer mulighed for at sidde ude i tørvejr, hvis det danske vejr skulle være ustabilt.

Campingvognene er udstyret med fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for at lave jeres egen mad på rigtig camping manér. Vognen har selvfølgelig også et toilet.

Udlejningspladsen med campingvogne er separeret fra fastliggerne, så der skabes automatisk en social atmosfære i denne afdeling, hvor flere kan være nye campister på området. Det er så hyggeligt. 

FIND DET DU SØGER LIGE HER

Aktiviteter hos Askehøj

Gennem hele sæsonen afholder Askehøj Camping forskellige aktiviteter. Vi kan f.eks. tilbyder poolparties i vores store og børnevenlige pool med stor rutchebane. Derudover får vi også besøg af påskeharen i april, og i sommerperioden kan du nyde området på hesteryg. Vil du følge med i vores seneste nyheder? Så kan du tjekke os ud på Facebook, hvor vi løbende vil lægge særlige tilbud og kampagner op. Vi ses hos Askehøj Camping!

Hvem er vi?

Familiepark west

CVR: 35587179

Booking

Her ligger vi

Askhøjvej 18, 

8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: +45 86 841 28

Mobil: +45 24 98 07 22

Mail: info@askehoj.dk

Vi er sociale

Følg med i vores aktiviteter